Vores første samtale · Med Jørgen Leth 1. oktober 2018 klokken 18:30

Vores første samtale bliver med Jørgen Leth. Det glæder vi os til. Vi har trykt en avis med Jørgens digte, en Forårsdag i helvede og K.E. Løgstrups forståelse af samtalen. Vi kommer til at samtale om alt det væsentlige og vi kommer til at spise og drikke godt.

 

Østers & Chablis · Svampe og Jomfruhummer haler · En gris fra Spanien · Oste · Bourgogne · Colli Tortonesi · Portvin

 

Brian Nygaard vil føre os i den rigtige retning og vi starter klokken 18:30.

 

Aftenen bliver på dansk og vi forventer at du har noget på hjertet. Vi sidder ved fælles borde. Prisen er 500,- med mulighed for tilkøb af mere vin. Du melder dig til ved at skrive til os på restaurant@admiralgade26.dk eller kigger forbi. Så kan du også for din avis med.

 

 

HVORFOR ?

 

Et ikke uvæsentligt supplement til det at være til. Og selvfølgelig til maden, vinen og en film i ny og næ.

 

“Tillid i elementær forstand hører enhver samtale til. I den blotte samtale udleverer man sig, hvilket viser sig i, at der i og med selv tiltalen stilles en bestemt fordring til den anden. Ikke sådan at forstå – hvad fordringen angår – at den blot skulle gå ud på at få svar på det, man siger….

 

Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre uden at han holder noget af dets liv i sin hånd. Det kan være meget lidt, en forbigående stemning, en oplagthed, man får til at visne, eller som man vækker…

 

Men det kan også forfærdende meget, så det simpelthen står til den enkelte, om den andens liv lykkes eller ej…”

 

K.E. Løgstrup