[Aftenen · The evening ]

A la Carte til det planlagte og det spontane. Ved 6 eller flere gæster sammensætter vi en menu til hele bordet.

Køkkenet er i sit udgangspunkt vegetarisk, med en japansk grundtanke og alt godt fra havet.

A la carte for the planned as well as the spontaneous. When 6 or more guests we compose a menu for the whole table.

Our kitchen is focused on greens with a Japanese mindset and plentiful options from the sea.

[Menu]

English menu below

Dagens vegetariske 5-retters menu · 600
med indslag fra havet + 50

A la carte,
vi anbefaler, afhængig af valg, 3-4 servinger per gæst.

Til aperitiffen og de indledende manøvre
Østers · 1/45 · 6/250
Don Bocarte ansjoser med sprøde pebre · 95
Kaviar, Unika Gold 30g · Syrnet fløde, brioche · 450
Burrata med en doven karry · 110
Sprøde jordskokker med brunet smør og rørt rygeost · 95 Mini romaine salat med pistacie og revet æggeblomme · 125
Vores surdejsbrød med smør fra Vendsyssel · 25 /pr. pers.

Fra marken og haven
Brændt rødbede carpaccio, söl og lilla shiso · 110
Selleri, pecorino di fosse og ramsløg · 165
Østershatte, grøn peber og koji · 155 
Spæde porre, brioche og sort hvidløg · 165
Aubergine ’’Kamu nasu’’ med hoisin og sprød quinoa · 175

Fra havet
Norske kammuslinger, bergamotte og røget dashi · 135
Hiramasa, kærnemælk og peberrod · 145
Dansk blæksprutte med pocheret æg og taberu rayu · 165
Vores Bouillabaisse, brød og rouille · 165
Rødfisk, butternut squash og muslinge sauce · 325 

Oste
Dagens udvalg · 45/pr styk
Søblå, dansk økologisk blåskimmel med dadler og rugbrød · 125
Comté, 30 mdr., med brunet smør · 125

Desserter
Danske rabarber, safran og hvid chokolade · 85
Kosho-flødeis med lun mørk chocolade og salvie · 95
Petit four, 4 styk · 85
____

English

Today’s 5-course vegetarian menu · 600
with interludes from the sea + 50

A la carte, 
depending on choices we recommend 3-4 dishes per person.

Aperitivo and initial maneuvers
Oysters · 1/45  · 6/250
Don Bocarte anchovies with crispy peppers · 95
Caviar, Unika Gold 30g · sour cream, brioche · 450
Burrata with a lazy curry · 110
Crispy sunchokes with brown butter and smoked fresh cheese  · 95 Gem salad with pistacio and grated yolk · 125
Our sourdough bread with butter · 25 /pr. pers.

From the garden and the fields
Beetroot carpaccio, söl and purple shiso · 110
Celeriac with pecorino di fosse and Ramsons · 165
Oyster mushroom, green pepper and koji · 155 
Roasted leeks, brioche and black garlic · 165
Aubergine ’’Kamu nasu’’ with hoisin and crispy quinoa · 175

From the sea
Scallop, bergamot and smoked dashi · 135
Hiramasa, buttermilk and horseradish · 145 
Danish squid with poached egg and taberu rayu sauce · 165
Our Bouillabaisse, with bread and rouille · 165
Redfish, butternut squash and mussel sauce · 325

Cheeses
A selection · 45/pr pcs
Danish blue cheese, marinated dates and rye bread · 125
Comté, 30 months, with brown butter · 125

Desserts
Danish rhubarb, saffran and white chocolate · 85
Kosho ice cream with dark chocolate and sage · 95
Petit four, 4 pcs. · 85